Gavekort

Du kan købe gavekort på både et fast beløb eller på en ønsket behandling.
Køb gavekortet i klinikken (skriv gerne SMS på forhånd og aftal, hvornår du ønsker at hente det). Jeg har travlt med at behandle i klinikken og går helst ikke fra mine kunder på briksen.

Send i din SMS følgende oplysninger på tlf. nr.: 60 71 09 59

• Navn på modtager af gavekortet.

• Gavekortets beløb eller den ønskede behandling.

• Skriv herefter hvilken dag du ønsker at hente det og et ca. tidspunkt for afhentning.

• Jeg skriver tilbage med et tidspunkt, der passer os begge.

Print selv gavekort

Jeg kan sende gavekort på mail, som du selv printer.
Send en mail til klinik@vippeoghud.dk eller en SMS til 60710959 med følgende oplysninger:

• Navn på modtager af gavekortet.

• Gavekortets beløb eller den ønskede behandling.

• Overfør gavekortets beløb på Mobile Pay nummer 11644, og du modtager gavekortet til print samme dag, som overførslen er registreret.

Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter og skal bruges inden udløbsdato (gælder 18 måneder fra gavekortet er udstedt).

Release Peeling 545 kr.

Vejen til en smuk, glat og hårfri hud.

Dette er en basisk peeling, der kan gives til alle hudtyper. Udover at huden efter denne behandling langt bedre optager næringsstoffer, vil den samtidig syne sund og frisk. Denne behandling har fokus på forbedring af hudens struktur, linjer, hyperpigmentering, tørhed samt uønsket hårvækst af fine hår.

Det anbefales til en start at få 2 behandlinger med kort interval (gerne indenfor en uge) og derefter månedlige vedligeholdelsesbehandlinger.

Denne maske går ned i samtlige hårsække og opløser keratin, der er det stof, som hår er opbygget af. Det varierer fra person til person, hvornår håret vokser ud, da nogle har en langsom og nogle en hurtig hårvækst. Produktet Hair Reducer anbefales som hjemmeplejeprodukt, da det arbejder sig ned i hårfolliklerne, svækker hårets vækst og på sigt medvirker til at hårene bliver væk. Produktet skal bruges 2 uger efter behanling både morgen og aften. Herefter anvendes Rose Defense både morgen og aften, da huden har fået en kraftig peeling og har brug for ekstra beskyttelse og næring. Denne vandfri creme er obligatorisk i en uge efter denne basiske peeling.